Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 22, 2018

Hvad betyder sandhed i dag? Kan der findes flere sandheder samtidigt. Og hvad betyder det for vores virkelighedsopfattelse, hvis sandheden er til debat? Tag en tænkepause med professor i videnskabshistorie, Helge Kragh.


Aug 22, 2018

Lyt til en samtale mellem videnskabsjournalist, Lone Frank og uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers. Hvordan man bedst får ny viden og forskning udmøntet i vækst, innovation og beskæftigelse? Samtalen er fra dette års Folkemøde på Bornholm.


Aug 22, 2018

Lyt til en samtale mellem forhenværende uddannelses- og forskningsminister Søren Pind, filosof og erhvervsmand Morten Albæk og rektor på Københavns Professionshøjskole Stefan Hermann. Hvad betyder dannelse i dag? Hvilken rolle spiller den i uddannelsessystemet? Og er dannelse noget, som vi i fremtiden vil lægge...


Aug 22, 2018

Anja C. Andersen og Eric Andersen

Anja C. Andersen forsker i stjernestøv og stjernedannelse, og er én af de fremmeste formidlere af universets kompleksitet. Billedkunstner Eric Andersens kunst rækker i flere tilfælde helt ud i rummet. Her diskuterer de krydsfeltet mellem kunst og videnskab sammen med journalist...


Aug 21, 2018

Mette Birkedal Bruun og Erik Steffensen

Hvordan finder man den indre ro i en urolig verden? Og er det overhovedet muligt at opretholde en moderne hverdag uden at miste hverken fodfæste eller forbindelse?

 

Hvad sker der, når en kunstner og en videnskabsmand sættes overfor hinanden og skal diskutere et emne ud fra...